+
Bezárás Menü
0°C
2024. június 19.
Gyárfás
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Testvértelepülési turisztikai programajánló

Kedves olvasó!

Új szolgáltatással bővítettük honlapunk kínálatát: a testvértelepülési turisztikai programajánlóval. A menüpont életre hívását a kölcsönös, jó partnerkapcsolat indukálta, vagyis az, hogy segítsük egymás értékeinek minél szélesebb körben történő bemutatását. Ezt megvalósítva, arra kérünk mindenkit, hogy aki a nyáron felkereste városunk testvértelepüléseit, vagy a közel jövőben tervez utazást, örökítse meg legszebb élményeit - legyen az egy lencsevégre kapott táj, műemlék, turisztikai látványosság, vagy akár egy pillanatkép. A legjobb alkotások készítői díjazásban részesülnek a 2017. évi székely bálon.

Egyéb információ a Bonyhádi Közös Önkormányzati Hivatal pályázati ügyintézőjétől, Énekes Andreától kérhető a 74/500-281-es telefonszámon, vagy az enekes.andrea@bonyhad.hu címen. Utóbbi elérhetőségre várjuk a fotókat is.Borszék

Borszék

Tovább
Jastrowie

Jastrowie

Jastrowie városa a Nagy-Lengyelországi Vajdaság északi részén helyezkedik el a 11-es és 22-es főutak mentén, jó autópálya csatlakozással. A város közigazgatási területének 70%-át erdő borítja, emellett folyók hálózata, tavak kínálnak kitűnő feltételeket a pihenni vágyóknak és az aktív kikapcsolódás kedvelőinek.

Tovább
Madéfalva

Madéfalva

Tovább
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz