+
Bezárás Menü
0°C
2024. július 15.
Henrik, Roland, Vladimír
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Őszirózsa Alapítvány

Képviselő: Kiss-Kelemen Eszter
Cím: 7150 Bonyhád Perczel Mór utca 29.
Telefonszám: 74/451-931
E-mail cím: gkidosekotthona[kukac]gmail.com

Az ŐSZRÓZSA ALAPÍTVÁNY 2002-ben azzal a céllal jött létre, hogy a Gondozási Központ, mint alapító, által ellátott elsősorban időskorúak életmódjában történő változásokat elősegítse, valamint a nyújtott szolgáltatások színvonalának emelését, javítását, és a mentálhigiénés ellátás fejlesztését lehetővé tegye.

Alapítványunk céljai között szerepel az alapító által nyújtott szolgáltatások színvonalasabb megvalósítása.
Az alapítvány tevékenységével hozzájárul az idős emberek magányának enyhítéséhez, színesebbé teszi mindennapjaikat. Próbálja feledtetni, illetve segít  feldolgozni az idős korral járó gondokat, problémákat

A szervezett programjaink célja feledtetni mindennapi gondjaikat, hasznos kikapcsolódást nyújtani, szellemi képességeik fenntartása, esetleg javítása, erősíteni a valahová tartozás élményét, fontosságát. Nagyon fontos feladat, az idős emberek szabadidejének hasznos eltöltésének támogatása és megszervezése, valamint a mentálhigiénés ellátás fejlesztése. 

Az alapítványunk nyitott programjainkra, rendezvényeinkre szívesen látunk minden érdeklődő idős embert a településünkről. Az alapítvány tevékenységét segítők önkéntesen látják el feladatukat, számuk változó a feladat nagyságának megfelelően.

 

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz