+
Bezárás Menü
0°C
2024. július 15.
Henrik, Roland, Vladimír
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Laurus Alapítvány

Képviselő: Dudás Olga kuratóriumi elnök
Cím: 7150 Bonyhád, Fáy ltp. 9. II/9.
Telefonszám: 06 20 394-4459
E-mail cím: laurusalapitvany[kukac]gmail.com; duolgi[kukac]gmail.com
Honlap: www.laurusalapitvany.hu

A Laurus Alapítvány 2006-ban, a Jövőnkért Munkacsoport bejegyzés nélküli szervezet tevékenységére alapozottan, azt kibővítve alakult meg közhasznú, regionális szintű magánalapítványként.

Az alapítvány célja: a Völgység civil szervezeteinek, intézményeinek fejlesztése az oktatás, a szervezetfejlesztés területén nagy hangsúlyt helyezve a környezetvédelemre és a szemléletformálásra, közösségépítésre, értékteremtésre, hagyományápolásra.
Fő tevékenységeink Bonyhádon:

- ÉRTED Önkéntes Központ működtetése Bonyhádon a középiskolás Ifjúsági Közösségi szolgálat szervezése a hozzánk fordulóknak, a PTE partnereként gyakorlati lehetőség biztosítása a hallgatóknak. A Laurus Alapítvány önkéntesek foglalkoztatását a NEFMI Esélyegyenlőségi Főosztály által 2012. február 22-én kiadott regisztrációs sorszám alatt 2757. végzi.
- Intézmények, civil szervezetek számára, a környezetvédelem és természetvédelem, fenntartható fejlődés népszerűsítése, környezetvédelmi akciók, pályázatok, projektek lebonyolítása, komposztálási tanácsadó szolgálat működtetése, ismeretterjesztő foglalkozások megtartása óvodai csoportoknak és iskolai osztályok részére. Családok környezettudatosságát fejlesztő akciók lebonyolítása (komposztálók osztása, Életfa Program elindítása, Tudatos vásárló Akció,…)
- Szervezetünk 2011. jan. 05-óta akkreditált felnőttképzési intézmény (akkreditációs lajstromszámunk: AL 2367). A munkaerő piaci integrációt támogató képzéseink mellett bejegyzett, akkreditált  pedagógusképzésünk óvónők számára már engedélyezett, további képzések és kiadványok szakmai anyagának elkészítése folyamatos. 

- Mindezek mellett minden hozzánk forduló számára segítséget és irodai szolgáltatást nyújtunk, adományt közvetítünk, részt veszünk a közösségek építésében, a közterületek fejlesztésében.  

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz