+
Bezárás Menü
0°C
2024. június 19.
Gyárfás
Facebook Youtube Instagram
Bonyhád - Befektetőbarát település

Ügyfélfogadási rend változás
Videók

ÖSSZETARTOZUNK - TRIANON 100 FILM


A városi piac látványterve

A várost bemutató kisfilm
A várost bemutató kisfilm


Imázsfilm Tolna megyéről

Gátközlekedés

Aktuális: 2024. 02. 28. - 2024. 08. 31

Tisztelt lakosok, kikapcsolódni vágyó turisták, horgászok, természetjárók!

Ezúton tájékoztatjuk, és egyben értesítjük Önöket, hogy a Duna folyó, Tisza-tó (Kék típusú), a Közép-Tisza (Sárga típusú), Nyugati-Főcsatorna, Siócsatorna és Völgységi patak, melletti védtöltésekre (gátakra) érvényes Töltésközlekedési (Gátközlekedési) engedélyek már a https://gatfelhajtasiengedely.hu/ weboldal mellett Android és Apple Mobil Applikációkon keresztül egyaránt megvásárolhatóak elektronikus úton, bankkártyás fizetéssel, vagy banki átutalással.

Szeretném felhívni a figyelmüket arra, hogy az érintett területek kiemelt, és folyamatos ellenőrzés alatt állnak, mely ellenőrzések során az illetékes szervek, hatóságok, és feljogosított személyek ellenőrzik a szükséges Töltésközlekedési (Gátközlekedési) engedély meglétét, és egyben annak érvényességét.
Javasoljuk, kíméljék meg Magukat, és a közlekedésben érintetteket az ezzel járó kellemetlenségektől, nehézségektől, pótdíj kiszabásától, eltiltástól!

Amennyiben a vásárlás folyamatával kapcsolatosan bármilyen kérdésük merülne fel, kérem, a +36 (70) 427-7405-ös Ügyfélszolgálati telefonszámon érdeklődjenek bizalommal!

Vissza
E-ügyintézés
Eseménynaptár
Programajánló
További programok
Bonyhádi TermálfürdőBONYCOMFűtőmű Kft.Mezőföldvíz